Onder bijzonder gunstige weersomstandigheden werd op 21 juli de 40ste St. Rosamarkt georganiseerd door de Tafeltennisvereniging Sibbe MC in samenwerking met enkele andere verenigingen. De TTV Sibbe MC kan dan ook terugzien op een zeer geslaagde jubileummarkt. Hartelijk dank aan eenieder die hierbij een steentje heeft bijgedragen.

De volgende St. Rosamarkt staat gepland voor 19 juli 2020 en de organisatie is dan in handen van de Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren (https://www.sibbe-ijzeren.nl).

3 reacties op “St. Rosamarkt 2019”

1. Geers v Roekel schreef:

Graag de plaats die we de laatste jaren hadden

• TTV Sibbe MC schreef:

Dag mevrouw Van Roekel,

De organisatie van St. Rosamarkt van dit en volgende jaren wordt verzorgd door de samenwerkende vereniging Sibbe-IJzeren, mailadres rosamarkt@Sibbe-IJzeren.nl. Telefoonnummer 06 54236103.
      Ik stuur uw bericht door.

Mvg,
      TTV Sibbe MC

• TTV Sibbe MC schreef:

Dag mevrouw Van Roekel,

Ik stuur uw bericht door.

Mvg,
      TTV Sibbe MC