In memoriam Peter Smitsmans.
Veel te jong hebben wij donderdag 13 oktober 2016 afscheid moeten nemen van onze penningmeester. In de tafeltennisport was Peter een fantastische speler die zijn sporen heeft verdiend. Als we nu terugkijken naar zijn sportprestaties dan zien we een speler die al op jonge leeftijd uitblonk bij de jeugd op provinciaal en landelijk niveau en dat niveau ook handhaafde bij de senioren. Peter was een dragende kracht in de jaren dat Sibbe lang geleden op landelijk niveau een rol speelde. Wat hij aan snelheid tekort kwam dat compenseerde hij door verfijnd spel. Hij was een balvirtuoos die met geplaatste ballen menig tegenstander op het verkeerde been zette. Peter is meer dan veertig jaar lid van Sibbe en zo met de club opgegroeid. In deze meer dan veertig jaar was hij actief in het bestuur en dat bleef hij ook in de jaren dat ziekte het hem onmogelijk maakte om te spelen. Hij was onze penningmeester en dat werk heeft hij tot de laatste dag nauwgezet verricht. Wij zijn hem daarvoor veel dank verschuldigd. De tafeltennisport verliest door zijn overlijden een aimabel persoon. Ook zijn humor achter de tafel en in het dagelijkse leven dragen ertoe bij dat wij nu met veel verdriet bij zijn overlijden stilstaan. Sibbe verliest een kanjer van een vent en het gemis is groot.

Wij wensen zijn echtgenote Emmy, zijn dochters Sanne en Lonne met partners en kleinzoon Jayden, heel veel sterkte om dit verlies te dragen.
Bestuur en leden Tafeltennisvereniging Sibbe MC