Tafeltennissen zonder contributieverplichtingen
De tafeltennisvereniging Sibbe Margraten Combinatie biedt niet-leden de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een balletje te slaan in de gymzaal in Margraten en De Blokhut in Sibbe. Op de dinsdagavond heeft de tafeltennisvereniging de gymzaal gehuurd in Margraten, op donderdagavond in Sibbe, en dan kan naar hartenlust getafeltennist of gepingpongd worden door eenieder die een balletje wil slaan zonder verdere verplichtingen.
De tafeltennisvereniging Sibbe Margraten Combinatie biedt niet-leden de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een balletje te slaan.
Tafeltennissen is een leuke bezigheid en je hebt er zelf weinig voor nodig. Tafels, netposten en balletjes daar zorgt de vereniging voor. Ook als belangstellenden zelf geen batje hebben wordt daarin voorzien. Geoefend of niet, het doet er eigenlijk niet toe, het kan op elk niveau. De ruimte en het materiaal is er, nu alleen nog de gegadigden.
De vereniging vraagt € 2 per keer in de kosten van het materiaal e.d., dat is alles. Aangepast schoeisel is wel verplicht in de gymzaal. Dinsdagavond is iedereen welkom vanaf 19.00 tot 21.00 uur in Margraten en donderdag vanaf 19.30 uur in Sibbe. Indien men dat op prijs stelt is er ook gratis begeleiding.
U bent van harte welkom.