Tafeltennissen zonder contributieverplichtingen
De tafeltennisvereniging Sibbe Margraten Combinatie biedt niet-leden de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een balletje te slaan in de gymzaal in Margraten. Op de dinsdagavond heeft de tafeltennisvereniging deze gymzaal gehuurd en dan kan naar hartenlust getafeltennist of gepingpongd worden door eenieder die een balletje wil slaan zonder verdere verplichtingen.
De tafeltennisvereniging Sibbe Margraten Combinatie biedt niet-leden de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding een balletje te slaan in de gymzaal in Margraten (bij het sportcomplex van RKVVM).
Tafeltennissen is een leuke bezigheid en je hebt er zelf weinig voor nodig. Tafels, netposten en balletjes daar zorgt de vereniging voor. Ook als belangstellenden zelf geen batje hebben wordt daarin voorzien. Geoefend of niet, het doet er eigenlijk niet toe, het kan op elk niveau. De ruimte en het materiaal is er, nu alleen nog de gegadigden.
De vereniging vraagt € 2 per keer in de kosten van het materiaal e.d., dat is alles. Aangepast schoeisel is wel verplicht in de gymzaal. En na afloop kan een drankje genuttigd worden in de kantine van RKVVM om na te praten en voor een volgende keer af te spreken. Dinsdagavond is iedereen welkom vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Indien men dat op prijs stelt is er ook gratis begeleiding.
U bent van harte welkom.